L!ke a Boss – Sveriges största chefsnätverk

Välkommen till Sveriges största chefsnätverk L!ke a Boss. En plats där du som chefsmedlem i Finansförbundet både kan nätverka och inspireras.

På L!ke a Boss kan du alltid förvänta dig insiktsfulla och lärorika föreläsningar, mingel med kvällens föreläsare och möjlighet att bygga ut ditt eget nätverk tillsammans med andra chefer. 

Bakom nätverket står Fackförbundet ST, Vision, Finansförbundet och Unionen som tillsammans har över 120 000 chefsmedlemmar. Vi vet att chefer oftare känner sig ensamma i sin roll och har ett större behov av yrkesnätverk och alltid ett intresse av ledarskapsutveckling. Därför behövs den här sortens träffar. 

L!ke a Boss - premiärevent 21 mars 2024

Premiären 21 mars på Berns blev en lyckad eftermiddag och kväll för chefsmedlemmarna. På scen stod retorikexperten Elaine Eksvärd och pratade om konflikthantering och feedback. 

– Kommunikation är en muskel och få föds med sexpack. Varje ledare behöver helt enkelt träna olika kommunikationsmuskler. Under kvällen får ni de verktyg ni behöver för att bli vältränade i feedback och konflikthantering. Men också strategier för att skapa en sund feedbackkultur på jobbet, säger Elaine Eksvärd.

Här kan du ta del av sammanfattningen av Elaines presentation

Mer för dig som chefsmedlem

Utveckla ditt ledarskap med digitala föreläsningar och kurser från Finansförbundet. Är du ny som chef, anmäl dig till vår tvådagarskurs.
Aktiviteter för dig som chefsmedlem
Som chef vill du förstås att dina medarbetare både ska må bra och prestera bra. Men hur ska du se till att det blir så? Forskaren Christina Björklund på Karolinska Institutet har studerat ledarskap ur många aspekter och vet vad som är avgörande.
Så skapar du som chef en hälsosam arbets­miljö
Vigdis Pedersen, Head of SRM Support Stockholm/Norr Mellan på Corporate Support utsågs till Årets ledare i Nordea 2023. En av nycklarna i hennes ledarskap är att hon alltid sätter gruppen först. Ta del och inspireras av hennes tips och tankar om att utveckla sitt ledarskap.
Tips för att utveckla ledarskap

Facket för dig i finans­bran­schen

  • Kan branschen du jobbar i
  • 30 000 medlemmar med olika yrkesroller
  • Förhandlings- och rättshjälp
  • Karriärtjänster
  • Personlig rådgivning
  • Unik branschspecifik lönestatistik
  • Partipolitiskt obunden
  • Seminarier och föreläsningar