För dig som pensionär

Ta del av förmånerna i ditt medlemskap, till exempel rabatterade försäkringar. Delta i seminarier och andra aktiviteter.

När du går i pension kan du gå över till pensionärsmedlemskap. Det gäller enbart dig som redan är medlem i Finansförbundet. 

Vad kostar pensionärsmedlemskap?

Pensionärsmedlemskap kostar 315 kronor per kalenderår. Kontakta oss om du har frågor eller vill anmäla pensionärsmedlemskap. 

Teckna olycksfallsförsäkring

Du som är pensionärsmedlem har samma försäkring som yrkesverksamma medlemmar fram tills du fyller 67 år. Sedan övergår försäkringen automatiskt till en olycksfallsförsäkring för seniorer som gäller livet ut. Försäkringen gäller dygnet runt över hela världen och du får den till ett förmånligt pris.

Mer information finns på Bliwas hemsida.

Har du frågor?

Kontakta medlemsservice

Vi säkerställer din identitet med BankID

Relaterade länkar

Livet innehåller fler juridiska frågor än du kanske tänker på. Sambo, äktenskap, barn, skilsmässa och testamente. Vad är det som gäller egentligen? Finansförbundet erbjuder juristförsäkring i samarbete med Folksam.
Teckna juristförsäkring
Två ljusklädda små barn syns bakifrån gående på en väg med höstlöv
Har du eller någon i din familj varit sjuk länge eller utan stabil försörjning? Som medlem har du möjlighet att ansöka om bidrag i våra understödsfonder.
Ansök om bidrag
Ta chansen att vidareutvecklas. Inspireras och utöka dina kunskaper tillsammans med oss. Vi erbjuder regelbundet seminarier, föreläsningar, workshops och event. Aktiviteterna anordnas av Finansförbundet och andra arrangörer
Akti­vi­teter och före­läs­ningar