Medlemsförmåner

Ett medlemskap i Finansförbundet innebär att du får ta del av en lång rad medlemsförmåner, som rådgivning, utbildningar och seminarier, lönestatistik och inkomstförsäkring.

Råd och hjälp

På de flesta arbetsplatserna i branschen finns representanter för Finansförbundet. Du kan också kontakta den fackliga rådgivningen, som finns tillgänglig alla vardagar för dina frågor.

Läs mer om facklig rådgivning

Inkomstförsäkring för alla

Alla medlemmar omfattas av förbundets inkomstförsäkring. Vi eftersträvar att ha en av arbetsmarknadens bästa försäkringar, så jämför oss gärna.

Läs mer om inkomstförsäkring 

Branschspecifik lönestatistik

Vill du ha koll på löneläget inför lönesamtalet? Eller ska du byta jobb och vill veta vilken ingångslön du ska begära? Som medlem har du tillgång till branschens enda lönestatistik.

Se lönestatistiken för hela branschen

Karriärtjänster

Förbättra dina chanser på arbetsmarknaden genom att använda de karriärtjänster som ingår i medlemskapet. Tjänsterna erbjuds gratis eller med rabatt.

Läs mer om vilka tjänster som finns tillgängliga

Finansliv

Finansliv är Finansförbundets medlemstidning, som bevakar trender, analyserar skeenden och intervjuar spännande människor för att ge perspektiv och insikter om branschen.

Läs mer om Finansliv

Medlemsförsäkringar

Genom Trygg-Hansa får du som medlem särskilda förmåner när du tecknar försäkringar för dig och din familj, ditt hem eller din bil.

Läs mer om Trygg-Hansas erbjudande

Utbildningar och seminarier

Finansförbundet ordnar stort antal seminarier och utbildningar för medlemmar och förtroendevalda.

Hitta aktuella seminarier och utbildningar

Stipendier och fonder

Vill du vidareutveckla dig inom ditt yrke? Eller är du student och skriver din C-, eller D-uppsats? Finansförbundet har ett antal olika stipendier som du som medlem kan söka. 

Läs mer om vilka stipendier och fonder som finns att söka

Medlemsrabatter

Med ditt medlemskap kan du resa billigare, beställa linser och solglasögon till förmånliga priser och boka hotell med rabatt. För att nämna några av våra erbjudanden.

Läs mer om dina medlemsrabatter