Gratis medlemskap

Medlemskapet är gratis under hela studietiden.

Som studerandemedlem kan du självklart, när du vill, välja att stryka dig ur registret - utan uppsägningstid. Det är bara att skicka oss ett mejl och meddela att du vill gå ur förbundet. Hör vi inte av dig efter studietidens slut så avregistreras du automatiskt ur våra register.

När studietiden är slut skickar vi dig ett mejl och frågar om du börjat jobba inom branschen. Då får du ett erbjudande om att bli yrkesverksam medlem med utökade förmåner som förhandlingshjälp och inkomstförsäkring som ingår i medlemsavgiften.

Övergång från studerandemedlem till yrkesverksam medlem

Du vet väl att du efter dina studier är välkommen som yrkesverksam medlem hos Finansförbundet? Medlemskapet är gratis de tre första månaderna, och dessutom betalar du som direkt går över från ett studerandemedlemskap bara 100 kr i månaden de efterföljande nio månaderna.

Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter på nytt via länken nedan, så registreras din rabatt automatiskt.

Bli yrkesverksam medlem