Finansförbundet i sociala medier

Målet med Finansförbundets närvaro i sociala medier är att nå fram och öka dialogen med dig som jobbar i bank- och finansbranschen. Här kan du läsa om våra olika sociala kanaler och få tips om hur du kan vara aktiv!

Våra sociala mediekanaler

Facebook: här får du bättre koll på vilka rättigheter du har som anställd, tips om olika medlemsförmåner, följa vår ordförande bakom kulisserna och ta del av spännande branschnyheter samt av vad som händer på förbundet. www.facebook.com/finansforbundet.se

Twitter: här får du koll på de senaste nyheterna och vad som är aktuellt på förbundet. twitter.com/FinansforbundSV

Instagram: här ser du vad förtroendevalda gör och vad som händer på Finansförbundets kansli. www.instagram.com/finansforbundet.se

LinkedIn: här du får tips och råd i karriärsfrågor. www.linkedin.com/company/finansf-rbundet

Bloggen: här bloggar ombudsmän och utredare om olika ämnen som berör din arbetsvardag och/eller är aktuella i bank- och finansbranschen. Du får även följa med bakom kulisserna vid avtalsförhandlingar med mera. blogg.finansforbundet.se

Youtube: här samlar vi våra filmer. www.youtube.com/channel/UCFYCdAPuNbY61QWA4UaU4dg

Hur kan du delta?

Följ oss: genom att gilla vår Facebook-sida, följa vår blogg via RSS, följa oss på Twitter och LinkedIn får du alla uppdateringar direkt.

Kommentera: genom att kommentera förbundets inlägg gör du din röst hörd och deltar i diskussionen. Finansförbundets syfte med att finnas i sociala kanaler är att skapa dialog och vi vill veta vad du tycker och tänker!

Gör egna inlägg: du kan även skriva egna inlägg på vår Facebook-sida eller skicka meddelande till oss där och på Twitter om det är något du undrar eller vill säga.

Gilla, dela och retweeta: genom att gilla och dela och retweeta Finansförbundets inlägg sprider du våra kanaler och budskap till fler.

OBS! Tänk på att ta reda på vilken policy för internetsurfande och sociala medier som finns på ditt företag.