Finansförbundet i sociala medier

Målet med Finansförbundets närvaro i sociala medier är att nå fram och öka dialogen med dig som jobbar i bank- och finansbranschen. Välkommen att följa, diskutera eller ta del av allt vi gör i olika sociala medier!

Finansförbundets centrala sociala kanaler

Ta del av och diskutera aktuella frågor för dig som anställd i finansbranschen, få bättre koll på dina rättigheter och tips om olika medlemsförmåner.

Följ Finansförbundet på Facebook

Ta del av aktuella erbjudanden och tips för en bättre arbetsvardag.

Följ @finansforbundet.se på Instagram

Få inspiration, tips och råd i karriärsfrågor för dig i finansbranschen.

Följ Finansförbundet på LinkedIn

Få koll på de senaste nyheterna och förbundets åsikt i aktuella frågor.

Följ @FinansforbundSV på Twitter

Här samlar vi Finansförbundets filmer.

Följ Finansförbundet på Youtube

Hur kan du delta?

Följ oss: genom att gilla och följa Finansförbundets olika sociala medie-konton får du alla uppdateringar direkt.

Kommentera: genom att kommentera förbundets inlägg gör du din röst hörd och deltar i diskussionen. Finansförbundets syfte med att finnas i sociala kanaler är att skapa dialog och vi vill veta vad du tycker och tänker!

Gilla, dela och retweeta: genom att gilla, dela och retweeta Finansförbundets inlägg sprider du våra kanaler och budskap till fler.