Nominera en kollega till årets snällaste medlem

Nu är det dags igen att nominera en kollega till årets snällaste medlem. I år känns snällhet och omtanke om varandra extra viktigt så passa på att uppmärksamma en särskilt snäll kollega. Lagom till pepparkakans dag den 9 december korar vi vinnaren.

Snällhet kopplas ofta till egenskaper som dumhet, naivitet och undergivenhet och en egenskap som allt för ofta hamnar långt ner på listan över attraktiva egenskaper i arbetslivet. Det trots att god stämning och goda gärningar på jobbet är något av det viktigaste för trivsel och arbetsglädje. ”Snällhet är det största vi kan erbjuda vår omvärld – och oss själva”, skriver Stefan Einhorn i sin bok ”Konsten att vara snäll”. 

Finns det någon på din arbetsplats som gör det där lilla extra? Är särskilt mån om sina kollegor eller bara i grunden är en genuint snäll person som alltid erbjuder stöd, goda råd eller hjälp när det behövs? 

Då vill vi verkligen uppmuntra dig att nominera henne eller honom till årets snällaste! 

För att kvalificera sig till årets snällaste krävs att personen är medlem i Finansförbundet. Skicka in din motivering tillsammans med den nominerades namn och e-postadress till info@finansforbundet.se senast den 4 december.

En rättvis men godhjärtad jury på Finansförbundets kansli kommer att utse den bästa motiveringen och därmed vinnaren, lagom till pepparkakans dag den 9 december.  

Vinnaren kommer intervjuas och presenteras för alla medlemmar i nyhetsbrev och i våra sociala kanaler samt kamma hem ett finfint pris bestående av en termos, glögg och exklusiva peppakakor producerade på svenska högklassiga råvaror. 

Du som nominerat vinnaren får Stefan Einhorns bok ”Konsten att vara snäll”, en bok som lär dig hur snällhet kan bli en viktig byggsten i att göra karriär och hur du i allmänhet skapar ett glädjefyllt liv.

Nominera årets snällaste medlem