Gör ett smart jobbdrag - prova Finansförbundets karriärtjänster

Går du och funderar på att byta jobb? Missa inte att Finansförbundet erbjuder en rad karriärtjänster som en del av dina medlemsförmåner.

I ditt medlemskap i Finansförbundet ingår en rad medlemsförmåner, till exempel karriärtjänster. Dessa är antingen gratis eller erbjuds med rabatt. Det kan handla om allt från granskning av CV, personligt brev och LinkedIn-profil till intervjuträning, rådgivande karriärsamtal och hjälp till förberedelser inför begåvningstester.
GoMonday heter företaget som erbjuder de flesta av Finansförbundets karriärtjänster. Granskning av din LinkedIn-profil är en av dem, och är gratis för Finansförbundets medlemmar.

Här är GoMondays tre bästa tips om hur du skapar en bra LinkedIn-profil:
1) Trovärdighet. Skapa en trovärdig bild av dig själv – visa vad du kan och att du verkligen är bra på det du gör.
2) Skapa nyfikenhet. Visa engagemang och att du är en person som det är värt att ta kontakt med.
3) Visa vart du är på väg. Ge en uppfattning om vilken typ av tjänst som skulle vara intressant för dig.