Värva en kollega och välj varsin gåva!

Finansförbundet står alltid bakom dig, i osäkra såväl som lugna tider. För att vara så starka som möjligt, behöver vi vara så många som möjligt. Därför får både du som värvar och du som blir ny medlem under hösten varsin fin gåva.

KAMPANJEN ÄR NU AVSLUTAD.

Du som värvar en kollega under perioden 1 september till 30 november får välja en gåva i vår kampanjshop. Ju fler kollegor du värvar desto finare gåva får du. Självklart får även din kollega som blir medlem en gåva.

Länk till kampanjshopen.  

For information in English please click here

Du som är förtroendevald kan beställa hem speciellt kampanjmaterial.

Så här funkar det

Jag vill bli medlem och ta del av erbjudandet

Vad kul! För att bli medlem och få välja en gåva i vår kampanjshop behöver du fylla i medlemsansökan på webben. Ange namn och e-postadress till den kollega som värvat dig i fältet ”Värvad av”. Alla nya medlemmar som anger att de blivit värvade under kampanjperioden 1 september till 30 november får välja en gåva på 100-poängsnivån i kampanjshopen. Som vanligt bjuder vi på månadsavgiften de tre första månaderna. Vi kommer att mejla en länk för att plocka ut din gåva när du har betalat din första medlemsavgift. Varmt välkommen till oss!

Bli medlem

Läs mer om varför du ska gå med i Finansförbundet.

Jag vill värva en kollega

Bra jobbat! Du som värvar en kollega under perioden 1 september till 30 november får inte bara ett starkare fackförbund utan också en gåva ur vår kampanjshop. Be den värvade kollegan fylla i ditt namn och din e-postadress i fältet ”Värvad av” i medlemsansökan på webben. Varje värvad medlem ger dig 100 poäng i kampanjshopen och dina poäng kommer att räknas ihop efter avslutad kampanj i december. En länk med antal poäng du samlat ihop  kommer då att mejlas till dig och från länken kan du sedan gå in i shopen och beställa. Kom ihåg att ju fler kollegor du har värvat desto finare gåva kan du välja. Tack för din insats!

Vinn en resa!

Du som är förtroendevald och gör en särskilt stor insats i värvningsarbetet under 2020 har dessutom chans att vinna ett resestipendium värt 10 000 kronor!

Läs mer om stipendiet

Villkor för kampanjen

 • Erbjudandet gäller från 1 september till och med 30 november 2020.
 • Erbjudandet gäller endast för nya medlemsansökningar till ordinarie medlemskap, ej studerandemedlemskap. 
 • Ju fler kollegor du värvar desto finare gåva får du välja i kampanjshopen.
 • Varje medlem du värvar är värd 100 poäng i kampanjshopen. 
 • Du som blir värvad får välja en gåva på 100-poängsnivån i kampanjshopen. 
 • Namn och e-postadress till den som värvar måste anges i fältet ”Värvad av” i medlemsansökan, för att det ska framgå vem som värvat den nya medlemmen.
 • Ansökan om medlemskap ska ha kommit till Finansförbundet mellan den 1 september till och med 30 november 2020.
 • Dina poäng räknas ihop efter avslutad kampanj i december.
 • Länk för att plocka ut gåva i kampanjshopen kommer att mejlas ut till dig som värvat efter avslutad kampanj, under december månad 2020. 
 • Länk för att plocka ut gåva i kampanjshopen kommer att mejlas ut till dig som är ny medlem först efter 3 månader när du har betalat din första medlemsavgift.
 • Länk för att plocka ut gåva i gåvoshopen kommer att skickas till den e-postadress som angavs i fältet “Värvad av” samt till den e-postadress som angavs i medlemsansökan.

Har du några frågor om kampanjen är du varmt välkommen att höra av dig till info@finansforbundet.se

Lycka till och tack för din insats!