Feedback på CV och personligt brev

Jobbsökande handlar om förberedelser - att förbereda sig för att snabbt göra ett gott intryck - i ett brev, ett samtal eller en intervju. Steg ett handlar om att skriva ett bra CV och personligt brev.

Kostnadsfri hjälp för dig som är medlem

Ta hjälp av en jobbexpert med din jobbansökan för att maximera dina chanser att få komma på anställningsintervju. Tjänsten ingår i ditt medlemskap och erbjuds i samarbete med Finansförbundets partner GoMonday. 

Du får ärliga och raka råd av en jobbexpert inom 24 timmar. Råden är baserade på forskning och research och bedömningen sker utifrån den typ av jobb/det jobb du vill ha. Det jobbexperten fokuserar på i feedbacken är hur du kan: 

  • Framhäva din potential. Hur du bättre kan framhäva och motivera varför just du skulle göra ett bra jobb i rollen.
  • Fokusera på arbetsgivaren. Hur du bättre kan anpassa din jobbansökan efter det jobb och den arbetsgivare du söker dig till.
  • Redovisa resultat och skapar trovärdighet. Hur du får fram vem du är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt.
  • Skriva aktivt, kort och korrekt. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att det du vill förmedla når fram.

Så går det till

  1. Beställ en kostnadsfri kod som du använder vid beställningen, se nedan.
  2. Ladda upp ditt CV och/eller personliga brev (du kan även passa på att granska din LinkedIn-profil samtidigt) och ange vad du söker för jobb. 
  3. Du får återkoppling inom 24 timmar, med de viktigaste råden för just dig och din ansökan. Om du vill, kan du också ställa följdfrågor till jobbexperten via e-post.

Beställ en kod för att boka granskning av ditt CV och personliga brev (logga in)

Läs mer om hur du skriver ett bra CV

Läs mer om hur du skriver ett bra personligt brev