Aktiviteter för alla medlemmar

För att bidra till att reducera smittspridning av Coronaviruset har Finansförbundet beslutat att ställa in förbundets centrala medlems- och kursaktiviteter under mars till och med juni 2020.

Illustration Finansförbundets regionindelning 2012.För dig som är medlem anordnar vi seminarier och andra aktiviteter på ett flertal orter från norr till söder.

Hur anmäler du dig?

 • Sök bland aktiviteterna i listan nedan.
 • Välj aktivitet och anmäl dig (du måste vara inloggad).

Se här vilka aktiviteter du är anmäld till (logga in).

Avanmälan

Tänk på att meddela oss i god tid om du får förhinder så att någon annan får möjlighet att gå på aktiviteten/utbildningen. 

Lyft din LinkedIn-profil, CV och personliga brev

Förbättra dina chanser till ett nytt jobb! Genom tre korta digitala föreläsningar får du tips om hur du på bästa sätt lyfter din LinkedIn-profil, ditt CV och personliga brev. Föreläsningarna är tillgängliga för dig som medlem och du kan se dom när det passar dig.

Se onlineföreläsningarna här

Välj region

September

 • Har du koll på din pension
  Startdatum

  2020-09-23 18:00

  Slutdatum

  2020-09-23 20:00

  Sista anmälningsdag

  2020-09-09

  Ort

  Stockholm

  Föreläsare

  Lindenius Marcus

  Beskrivning

  Oavsett om du har långt kvar till pensionen eller om den börjar närma sig, är det bra att ha koll på sin pension. Inkomstpension, traditionell försäkring, premiepension och fondval. Många uttryck i många förvirrande utskick. Under kvällen reder vi ut de olika begreppen och går igenom: 
  *Den allmänna pensionen i det orange kuvertet. Ta med ditt eget orange kuvert.
  *Förklarar vad som skiljer samt förenar tjänstepensionen och den allmänna pensionen.
  *Information om fondval i din premiepension.

  Anmälan

Oktober

 • Hållbar njutning
  Startdatum

  2020-10-13 18:00

  Slutdatum

  2020-10-13 20:00

  Sista anmälningsdag

  2020-09-29

  Ort

  Stockholm

  Föreläsare

  Paul Svensson

  Beskrivning

  I Sverige slänger vi cirka 400 000 ton mat per år, vilket innebär att en tredjedel av all mat som produceras hamnar i soporna. Trots att den går utmärkt att äta.

  Hur kan vi får ner de här siffrorna och engagera oss mer för vårt klimat? Matsvinnet är ett problem, men samtidigt en möjlighet då det innebär en potentiell resurs som går att börja ta hand om.

  Paul Svenssons styrka ligger i den starka passionen och viljan att förändra beteenden genom lust, nyfikenhet och kunskap.

  Idag berättar han om sitt engagemang för den hållbara måltiden och delar med sig av sina bästa tips på hur du kan minimera matsvinnet.

  Paul Svensson är kock, krögare och kokboksförfattare. Han är känd för sitt hållbarhetstänk och i höstas såg vi honom i SVT:s prisbelönta program Maträddarna. Paul är kreativ ledare på Fotografiskas restaurang och öppnade i september Paul Taylor Lanthandel tillsammans med Tareq Taylor. 

   

  Anmälan