Om oss

Här hittar du material som beskriver Finansförbundet. Bland annat våra stadgar och värderingar.

I din varukorg

0 stycken produkter

Målgrupp: Medlemmar

Beskrivning

Förbundets stadgar fr o m 1 juli 2012, reviderade november 2019.

Produkten tillagd i varukorgen

Oj, du verkar inte ha angett ett korrekt antal för någon av produkterna.

Verksamhetsberättelse 2018

Beskrivning

Klicka här om du vill använda den blädderbara versionen. Vill du skriva ut den klickar du på knappen nedan. I den här berättelsen kan du läsa om en del av de verksamheter som vi tillsammans utfört och som gör förbundet framgångsrikt.

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2015

Med historien mot framtiden

Målgrupp: Förtroendevalda

Beskrivning

Jubileumsbok som utkom då Finansförbundet firade 125 år. I den finns intressant läsning om att det finns frågor på den fackliga dagordningen som är lika aktuella idag som när förbundet var ungt.

Produkten tillagd i varukorgen

Oj, du verkar inte ha angett ett korrekt antal för någon av produkterna.